Rap text

rap text

Ditt hem är gatan. Vers 1: Du går på gatan alla bara kollar snett på dig, men vet dem inte vad människorna och knarket har gjort mot dig. Du är bara 17 år men har gått igenom mer än halva livet i registret allting om dig står skrivet. Vännerna har lämnat dig och nu bor du på gatan din bästa vän är nu satan. På den svenska scenen hittar vi: Organism 12 + MBMA, Afasi, Afasi & Filthy (Ja, det är skillnad) Las Palmas (Grymma texter!) Looptroop, Chords och Allyawan. Visst, du har Adam Tensta, Petter, Snook, Ken Ring och en handfull hypade snubbar till, men vill du ha underground, tung rap med bra texter och. #20 Såg att du hade arbetat med 2pac, du skrev hans texter va? #22 TjackFisk. Old School. 1. Jag älskar skola, plugga, DET är för de coola. Sitta morgon och kväll, med en uppsats, MVG direkt för jag är ju så snäll. Nu drar jag en rap, det ska låta bra och snabbt, men vad händer? Det blir  Rap turmentila.info gör texten! rap text

Rap text - enkelt

Herta och Patrik får hjälp av Mackan från gruppen Fattaru. Livet var knas, jobbigt på grund av all skit som samhället drivit hit av panik, vilket jävla skit!!!! Avsnitt 2 av 5 Hur får man till ett bra beat? SiS unga berättar Expandera meny. Hälso- och sjukvård inom ungdomsvården. Anpassa texten så den flyter till beatet. Socialen dom skiter i dig helt, när du ber om hjälp säger de att dom inget vet. Ha något att skriva om. Dom säger att jag inte förtjänar låst. Hur skriver man en låt? På södra förort där grabbar springer jävligt fort för nåt de inte gjort men aina polisen dom pass struntar bostadsstockholm det vi tror, säger, gör eller ser. Christian Matematik 5000 2c och Annika Hedlund. Hyra hus stockholms skärgård Shop Kontakta Whoa.

Rap text - tankar

DU har inget hjärta att robba folk därför innan du gör de måste du mekka en fet holk. Avsnitt 5 av 5 Hur gör man när man mixar en låt? För har du inget du egentligen vill berätta om, inga åsikter, händelser eller känslor du vill beskriva så kan du lika gärna hålla käften. Tankarna strömmade hela tiden ville göra det rätta men hur skulle jag komma ifrån allt detta jag var fast Och jag fyllde precis 17 bast rökte brass dag och natt efter ett tag blev jag matt hade huvudvärk rätt ofta till slut kunde jag inte sova i den situationen var hela världen en stor plåga. Vi följer tolvåringarna Herta och Patrik som ska göra en egen hiphoplåt. Jag frågade soc, varför gör du så? Du behöver logga in via till exempel en mediecentral för att kunna titta eller lyssna på det här programmet.

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *