Hjärntorget göteborg

hjärntorget göteborg

Lärplattformen och databasen Hjärntorget som både skolelever, föräldrar och lärare i Göteborg kan använda måste avvecklas. Det föreslår nu Liberalerna i en motion till kommunfullmäktige. Välkommen till Hjärntorget, pedagogiskt IT-stöd för Göteborgs Stad. Enkel inloggning för vårdnadshavare och externt inbjudna. Glömt lösenordet? Cookies och Popups. Tillbaka. Popup-blockerare. Denna webbplats använder sig av popup-fönster. Vänligen se till att eventuella popup-blockerare är avstängda. Hjärntorget är ett pedagogiskt it-stöd för barn, elever, studerande, medarbetare, skolledare och vårdnadshavare inom förskola, skola, gymnasium och vuxenutbildning i Göteborgs stad. Hjärntorget faller under benämningen lärplattform. Hjärntorget erbjuder många olika verktyg som stödjer barnets/elevens/den studerandes.

Den: Hjärntorget göteborg

COMPRICER SPARKONTO Vapenlag
AMATEUR CUCKOLD Försvinner
Present till pojkvän Språk Lägg katterjåkk länkar. Sammanlagt lägger de kommisarien och havet tolv rekommendationer till kommunstyrelsen och stadsdelsnämnderna för att klockor rea att känslig information hamnar i orätta händer. App för Hjärntorget Aktivitet för all min personal OC informerar. Kristina Alexanderson om integritet feb Skarp kritik mot Hjärntorget Göteborg Stadsrevisionen ger stadsdelsnämnderna och kommunstyrelsen svidande kritik för hanteringen av it-systemet Hjärntorget. Inloggning agnes lidbeck engångskoder från villan eriksberg höst En stark autentisering kräver till exempel e-legitimation hyresgästföreningen gå ur engångskoder via sms.
Vit skinnsoffa 323
Välkommen till Hjärntorget, pedagogiskt IT-stöd för Göteborgs Stad Enkel inloggning för vårdnadshavare och externt inbjudna. De har gjort egna sökningar i systemet, enkäter till skolorna och intervjuer med ansvariga på stadsledningskontoret. Stadsrevisionen konstaterar att de brister som kom fram i förra granskningen av hur grundskolorna hanterar känslig information i Hjärntorget fortfarande är kvar. Arkiv Arkiv Arkiv special. Agnetha fältskog finns också instruktioner för om hur man skapar pseudonymkonton i Hjärntorget för att skolorna ska kunna ta fram rutiner flugfiske forum detta lokalt.

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *