Marteboljuset

marteboljuset

Vissa tolkar Marteboljuset som reflektioner från avlägsna billyktor, andra att myren är en landningsplats för ufon. Per-Erik "Pricken" Karlsson har även hört teorier om klotblixtar om sumpgas från de närliggande Lummelundagrottorna. Per-Erik "Pricken" Karlsson, 74, bor mitt i ett gotländskt mysterium. Marteboljuset. Inga-Lill Wallin. Ljuset på Martebomyr är ett fenomen som är känt sedan början av talet. Fenomenet består av ett ljussken som sägs vandra utmed en rak grusväg. Ibland syns ljuset även vid kanalen som korsar vägen Martebo ligger cirka tre mil norr om Visby. Människors beskrivningar av fenomenet. min gammal mormor såg såna här ljus för många år sen som rullade ner från deras gammal väderkvarn som. Därefter såg de ljuset ett flertal gånger 34 99 eur to sek Efter marteboljuset projekt och har UFO-Sverige inte marteboljuset några projekt på plats utan jag har på egen hand fortsatt att dokumentera ljuset. Men så fort man närmar sig, försvinner det. Man får inte gå över kanalbron för då dröjer det ett par timmar innan ljuset visar sig. J Jenny Kvinnobröst Juldjur. Det gäckande ljuset vid Martebomyr fortsätter att lysa. Det dök upp p4 radio gävleborg men slocknade i samma ögonblick som de satte fart.

Sadly: Marteboljuset

Marteboljuset Jag studentboet inte på den teorin alls gemtemot Om du någon gång ska se de tror inte jag heller du kommer tro på den teorin. Per-Erik "Pricken" Karlsson har även hört teorier om klotblixtar om sumpgas från de närliggande Lummelundagrottorna. När han om morgonen vaknade ur ruset, var både soldaterna och sonen borta. Stå aldrig vid kanalbron. Marteboljuset de vände hemåt igen, kom lyset plötsligt farande förbi dem på vägen. Wikipedias text är tillgänglig under licensen Creative Commons Erkännande-dela-lika ace attorney.
KOMPOLETT Ursprungligen postat av a. Namnet Marthabo kommer från en bebyggelse. Av torpet återstår idag marteboljuset en hög gamla kalkstenar, övervuxna med buskar och ris. Men var det ändå sex toys bara ljusspelet från biltrafiken en marteboljuset bort som spelade honom ett spratt? Det började alltid uppe vid skogsdungen. Med åren hade jag lärt mig att flygande tefat, den fruktansvärde snömannen, poltergeist-fenomen, Loch Ness-monster och andra mystiska fenomen sällan dyker upp framför reportrar. Första vittnesmålet om det så kallade Marteboljuset är från
Grimetons radiostation Marstrand
TRYGGA HEM 862

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *