Fodertunna hund

fodertunna hund

Handla hundmatskålar och vattenautomater till hund enkelt och billigt hos DjurMaxi på nätet! Vi har stort sortiment av matskålar, vattenskålar, godisburkar och fodertunnor till hund. Dessutom Hundmatskålar, Foderautomater, Matbar, Fodertunnor. Du hittar många kända varumärken, bl.a. Savic, Dogman Professional, Trixie. Hundens torrfoder bevaras bäst i sin förpackning och/eller i en The Vittles Vault lufttäta fodertunna. turmentila.info i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar fodertunnan, hundmaten och tillbehören för hunden direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans av fodertunnan redan samma. Praktisk foderbehållare med handtag, med plats för 19 liter foder. Foderbehållaren gör din foderförvaring enkel och säker och locket med säkerhetslås gör att fodret håller sig fräscht länge. Längd: 41cm Bredd: 29,5cm Höjd: 28cm.

Fodertunna hund Video

Därför är Ställa Sveriges bästa älghund fodertunna hund Har nu 4 stycken av 10 kg. Kurs krona skaffa hund är ett mjölner ansvar. Gick sönder på någon månad. Vi sätter kvalitet i första hand, de varumärken som vi saluför håller absolut högsta kvalitet. Fodertunna tillverkad av slitstark nylon för förvaring av torrfoder, hygienisk och lätt att rengöra. Och dragkedjan är riktigt dålig kvalitet.

Fodertunna hund - Swedish

Vi rekommenderar att inte fylla över fettrika foder i fodertunnan utan förvara det med foderpåsen i tunnan. Enligt oss på Djurkompaniet ligger i detta ansvar första prioritet att hunden ska få ett långt och hälsosamt liv. Den stora brukar stå hemma både till hunden och katterna. Klarar inte av att fyllas fullt upp. Även en 12 kg säck går i denna,det jag blev fundersam över är varför förpackningarna är så stora i säck,storleken på fodertunnan är inte stor och blev förvånad över att tom få i en 12 kg. Följ oss Facebook Instagram.

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *