Emkval

emkval

EM-kval i fotboll. I oktober kommer Jönköping att stå som arrangörsstad för första omgången av EM-kvalturneringen för PEM. Nationerna som kommer till Jönköping är, förutom Sverige, även Italien, Moldavien och Estland. Årskullen födda och senare är de som kommer representerar Sverige i tävlingen. Matcherna. Allt om EM-kval fotboll - håll dig uppdaterad med de senaste livesändningarna och sportnyheterna från SVT. De nio gruppsegrarna i kvalet direkt till EM-slutspelet i Italien. De fyra bästa tvåorna (av nio) till play off. Infoga HTML.

Emkval - Line

En tuff, men överkomlig kvalgrupp väntar, där man efter England ses som den stora favoriten. Omgång 3, mars: Sverige får möta Makedonien, Serbien och ett ännu inte klar nation från förkvalet i slutkvalet till EM i Frankrike Detta trotts att laget inte lyckades hålla nollan en enda gång kvalet igenom. Månadens spelare i november: Gå direkt till textinnehållet Startsida Gå direkt till sök.

Emkval - november 2009

El Ghazi debuterar Holland Efter att ha tagit ut en preliminär trupp förra veckan har Danny Blind nu sållat ner den till 23 namn som ska försöka rädda Hollands ära i EM-kvalets sista två matcher. Det har gått rasande fort i den unge mannens fotbollskarriär, han höjs redan till skyarna av bl a Boban, Trappatoni och Zanetti. Ett virrigt försvar, slarvigt spel och tveksamma insatser på vissa spelare bör åtgärdas snarast inför Ungern på lördag. Marie Wall Läs mer. Makedonien-Sverige och förkvalsegrare grupp A-Serbien. Lättaste lottningen fick nog Spanien och Tyskland som lottades i grupp 6 med Ffsbio och Litauen som motståndare. De två främsta lagen i treason svenska kvalificerar sig till EM plus den bästa trean. Näst ut - Malta. Alla grupperna i slutkvalet: P Kroatien klart för EM! Månadens spelare i hjalmar ekdal Stjärnor skadade i EM-kvalet Lugnande skadebesked för Sundhage.

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *