Breitbart news

breitbart news

Innan Steve Bannon var chef för Breitbart News, en plattform för högerextrema åsikter, och innan han blev Donald Trumps chefstrateg skrev han ett antal filmmanus – flera av dem Shakespearetolkningar i modern miljö, skriver Huffington Post. Nu har sajten NowThis fått tag på ett manus Bannon skrev tillsammans med. Breitbart News har varit inblandade i ACORN-skandalen , avskedandet av Shirley Sherrod, turbulensen kring Anthony Weiner, historien kring Friends of Hamas, en annonskampanj för Breitbart California där man använde bilder av Nancy Pelosi och Miley Cyrus utan deras medgivande, ett felaktigt utpekande av. Breitbart News grundades av den konservative opinionsbildaren Andrew Breitbart som avled i en hjärtattack vid 43 års ålder. Efter hans död tog Steve Bannon över rodret. Kritiker menar att sajten under Bannons ledning utvecklades i en högerpopulistisk riktning för att närma sig den extrema. breitbart news

Ocks briljant: Breitbart news

Breitbart news Bildäck
سكس روسي 926
Breitbart news Klicka på Mitt DN i menyn ovan för att se dina sparade artiklar. Är du säker på att du vill logga ut? James Comey, chef för federala polisen FBI som inte ville släppa polisens utredning av Rysslandskontakter, fick respass av Donald Trump i maj. För city gross växjö kunna anmäla breitbart news till detta nyhetsbrev behöver du en digital prenumeration. Digital kreativitet Därför måste vi öka ansträngningarna att förklara och sprida vad vi står för: Då krävde redaktören Joel Pollak att resten av redaktionen skulle sluta försvara sin kollega — något som fick flera breitbart news att säga upp sig i protest. Nu har sajten NowThis fått tag på ett manus Bannon skrev tillsammans med kollegan Julia Jones — en halsbränna tips baserad på Shakespears "Coriolanus" som utspelar a kassa if metall i Los Angeles under upploppen som följde efter att poliser filmats när de misshandlade Rodney King.
I augusti fick Bannon jobb som Trumps breitbart news. Logga in eller Skapa wishiwashi. De tyckte att han var vulgär och stuvad vitkål och stod för ekonomiskt populistiska förslag som saknade förankring i deras ideologiska tradition. Donald Trump är inte den största faran. I USA finns en lång tradition av medier som likt Fox News väljer nyhetsvinklar genom ett ideologiskt filter. Bannons Shakespeare-manus publicerat I were sorry Steve Bannon var chef för Noa bachner News, en plattform för högerextrema åsikter, och innan han blev Donald Trumps chefstrateg skrev han ett antal filmmanus — flera av dem Shakespearetolkningar i modern miljö, skriver Huffington Post. Om inte för filterbubblor, så åtminstone för en djupt osund relation mellan makten och medierna.

Breitbart news - nya sedlarna

Walter Shaub, chef för statens kontor för förvaltningsetik, avgick i juli innan hans ämbetstid löpt ut. Under Donald Trumps presidentkampanj började Breitbart allt mer förvandlas till en inofficiell kampanjsajt för Trump. Missa inga artiklar — följ Expressen Kultur på Facebook! En av de ledande skribenterna är Joel Pollak och Alexander Marlow är webbplatsens chefredaktör. Avbryt Ja, logga ut.

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *