Stannis

stannis

STANNIS BARATHEON. Game of Thrones - - PSYKOLOGI -. Först är Stannis en av de bättre Westerospapporna. Visst, han håller sin dotter Shireen inlåst, men han verkar – hör och häpna – genuint älska henne. Sedan bränner han henne hellre på bål än riskerar att förlora ett slag. Army of King Stannis Baratheon. 3,2t gillar. Our Mission is to see King Stannis sit on the Iron Throne of Westeros. Bilder på ännu okända Stannis. Här är bilder som besökarna har laddat upp. Tycker du någon Stannis saknas? Ladda upp en bild här». Det finns inga bilder uppladdade. stannis Fyndläge för julklappar till hela familjen. Alla dessa sidor av No poo bryter serien emot. Betydelse för detta namn saknas. För ovanlighetens skull tänker jag börja med en diskussion där fastighetsbyrån linköping inte diskuterar trohet till böckerna. Det första problemet är att detta visar på sensationalism hos serieskaparna.

Stannis - som man

I det här fallet handlar det om Stannis Baratheon Stephen Dillane. Davos räddar garnisonen och staden med sin insmugglade lök, för vilket Stannis gör honom till riddare, men det förlåter inte hans tidigare smugglarbrott, för vilka Stannis låter hugga av hans fingrar. Det känns som att serieskaparna vill mjölka serien på chockögonblick och inte nöja sig med dem som redan finns i handlingen. Det är ett rejält feltänk att tro att ounderbyggda plot points kommer att dra tittare. Neds avrättning, The Red Wedding och nu senast knivhuggandet av Jon Snow är alla chockerande händelser i tv-serien.

Stannis Video

Why the Stannis storyline failed in Game of Thrones - Emoting & Acting

Stannis - naturlig

De vet att Game of Thrones delvis har blivit så populärt som det är genom att chocka publiken. The Noble Houses of Westeros  pic. Det är tråkigt, då jag tycker att Stannis är en intressant karaktär i böckerna. Stannis är en speciell karaktär som främst definieras av hur han sätter principer framför känslor. I alla dessa skeenden är det inte ologiskt att det inträffar. Det är chockerande på samma sätt som det vore att Cersei plötsligt skulle offra Tommen till Qyburn för räddning från sparvarna. Här listas senast uppdaterade namnen.

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *