Renault alpine

renault alpine

Vi har vid detta tillfälle tyvärr inga användaromdöme för denna modell. Visa alla användaromdömen. Användaromdöme för. Tack för ditt omdöme! Lämna ytterligare omdöme. Var köpte du bilen? Nedan finner du förslag på företag baserat på vem som tidigare ägt denna bil. Ta bort val. Min återförsäljare finns inte med i listan. Efter flera år av spekulationer, jubileumsfirande och flertalet konceptbilar är Renault äntligen i hamn – Alpine är tillbaka i hetluften och det med modellen A, samma modellbeteckning som användes på märkets mest kända klassiker (den och många andra gamla Alpine-modeller ser du i det extra. Alpine A hade en kompakt rörram av stål, täckt av en kaross i glasfiberarmerad plast. Motorn tillverkades av Renault Gordini. Det var en V6:a på två liter och runt hk. Bilens chassi visade sig vara alltför vekt och till kom Alpine A, vars rörram hade förstärkts med aluminiumplåtar. A blev mycket.

Renault alpine Video

[Review] Renault Alpine A110 Premiere Edition in depth and a detailed look För kallender, se respektive bildsida klicka på bilden. Webbredaktör Mattias Rabe webmaster teknikensvarld. Maskinen är kopplad till en sjuväxlad dubbelkopplingslåda. Mer om Alpine A Concept kan du läsa här. Renault Alpine premiärvisas som koncept: renault alpine

Renault alpine - ditt duschdraperi

Motorstopp för VW i Ryssland. Har du inget av dem kan du snabbt och enkelt skapa ett Disqus-konto här nedan. Min återförsäljare finns inte med i listan. Då får du det senaste direkt till din epost! Kontakta oss Chefredaktör Daniel Frodin daniel.

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *