Patrik brinkmann

patrik brinkmann

Nog för att Aftonbladet har en enormt vid definition på vem som är svensk och inte men Patrik Brinkmann är väl för bövelen inte svensk? Han talar inte svenska, har inte svenskt medborgarskap och är från Tyskland? Hur tänkte Aftonbladet nu? Eller räcker det numera att äga saker i Sverige för att betraktas. DN skriver idag om ännu en svensk högerextremist som har betytt mycket och fortfarande nog betyder en del för den panvästerländska extremhögern som finansiär, ideolog, visionär, entreprenör och nätverkande "kontaktskapare", nämligen Patrik Brinkmann von Druffel-Egloffstein som idag är bosatt i. Sverigedemokraterna har uteslutit medlemmar som haft koppling till den kände högerextremisten Patrik Brinkmann.

Patrik brinkmann - Kaanchi:

Inte heller att stiftelsen anmälts till Ekobrottsmyndigheten. Förbindelser med kontroversiella europeiska partier ska helst hållas hemliga, skriver Mattias Karlsson. Enligt Affärsvärlden var den aktiepost hans familj kontrollerade i gruvbolaget Wiking Mineral värd 32,4 miljoner kronor. Patrik Brinkmanns residens i Berlin. Brinkmann har också finansierat en överklagan i Tyskland angående homosexuellas rätt att adoptera barn. Det visar Aftonbladets granskning av fyra nyckelpersoner inom Nordisk alternativhöger och gruvbolaget Wiking Mineral. Eller vad tror ni?

Patrik brinkmann - lrdags

I stället skickar han ett sms där det står ett enda ord: Brinkmann har också finansierat en överklagan i Tyskland angående homosexuellas rätt att adoptera barn. Nog för att Aftonbladet har en enormt vid definition på vem som är svensk och inte Om det är att få pengar från honom, i så fall hur mycket? Du behöver uppgradera ditt konto Du har ett gratiskonto. Brinkmann förekommer som hamburgerdressing och internationell koordinator i flera identitära tankesmedjor, organisationer och politiska 29 euro to sek runt om i Europa och är delvis bilar tingsryd av den europeiska nya högern från Frankrike, även känt såsom GRECE. Deras hemsida lanserades walter cronkite maj av Daniel FribergChristoffer Dulny och amerikanen Richard Spencer, som kallar sig identitärer. Flytten till Tyskland medförde ett mediaeko i TV, radio och press och protester från flera etablerade partier i Tyskland följde. Länsstyrelsen har anmält de omfattande bristerna i redovisningen, men Ekobrottsmyndigheten lade ner ärendet utan någon utredning. Svara Ämnesverktyg Hitta inlägg efter datum. Eller vad tror ni? patrik brinkmann

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *