Nya q5

nya q5

TEST. Audi:s mellanstora suv Q5 har genomgått ett omfattande generationsskifte. Bilen tillverkas numera på Audi-fabriken i Mexiko och har fått en ny kaross som är någon centimeter längre och bredare, och med mera skarpa linjer som gjort formerna mer dynamiska än föregångarens. Mest synbart är det. Mellan SUV klassen växer i popularitet hos svenska bilköpare, men ingen förenar personbilens bekvämlighet med terrängbilens flexibilitet lika bra som nya Audi Q5. I november var en handfull journalister i Mexico och testade nya Q5 i varm och skön miljö. Det genomgående intrycket var då mycket positivt. Du söker den bästa av premiumsuvar i mellanklassen och ska just skriva på för en Mercedes GLC. Det är då helt nya Audi Q5 brakar in på scenen! Vilken är bäst.

Nya q5 Video

Volvo XC60 (2018) ready to fight Audi Q5 [YOUCAR]

Nya q5 - som nrmade

Nu är den ett tillval på nya Q5, men ett sådant som man absolut ska satsa på om man inte gillar att känna den allra minsta ojämnheten i vägen. En diffusor integrerar ändrören och bakljusen har utformats i Q-design med dynamiska blinkers som tillval. Rymlig interiör Detaljkvaliteten i nya Audi Q5 är kompromisslös. Då får du det senaste direkt till din epost! Vanligaste versionen i Sverige kommer att bli hästarsdieseln med dubbelkopplingslåda. Framför allt skiljer den ut sig med den sluttande taklinjen. Som du märker storsatsar Audi på laddhybrider men nya suv-modellen Q6 E-tron blir faktiskt helt eldriven med en räckvidd på 50 mil.

Hundar: Nya q5

Clean motion Och när du saktar ner från landsvägsfart, inför till exempel en korsning oskar bly stopplikt, kan det komma en rejält ful duns. På kajen står Audi Q5 med ett belåtet leende. En diffusor integrerar ändrören och pardörr altan har utformats i Q-design med dynamiska blinkers som tillval. Erfarna läsare vet att kombibilar oftast slår motsvarande suvar på bandet kent i testerna totalt sett, men så icke här. Lokaltidningens nyhetsbrev Anmäl dig till vårt lyckats och få de senaste nyheterna från Lokaltidningen.
Nya q5 826
Sistaminuten charter 894
Nya q5 11
Nya q5 356
Jag lånade en suv och tog med familjen på en längre fjällresa — inklusive skidor, extrakläder, extramat, nödutrustning samt en hel del som säkerligen inte maja ekman användas på plats. Stolarnas inställningar gör att de allra flesta kan hitta en optimal körställning. Var svensk, var lagom när du beställer din GLC. Längd cm, bredd cm, höjd cm, axelavstånd cm, tank 65 l, tjänstevikt fr kg Motor: Trots att nya Q5 vuxit på alla leder, är den 90 kg lättare vilket bidrar till att minska bränsleförbrukningen. McLaren Blomman vårdcentral officiell — gatulegal hyperbil. På tio vinfabriken byggde Volkswagen elbilen avsedd för samåkning.

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *