Nattklubb göteborg

nattklubb göteborg

8ight. Kungsportsavenyn 8, Göteborg, Sverige. Göteborgs senaste och absolut hetaste nattklubb. Här kommer du bara in om du lyckats sätta upp dig på gästlistan eller Till hemsidan. PUSH är Stureplangruppens nattklubb i Göteborg och tillika den största nattklubbssatsningen i koncernens historia. Det makalösa inredningskonceptet på PUSH är det första som möter besökaren. Bakom kreationen står designern Alexander Lervik som även står bakom mytomspunna V på Sturecompagniet i Stockholm. Nattklubb på Sveriges bästa nöjesarena on Trädgår'n Göteborg.

Uppleva att: Nattklubb göteborg

Nattklubb göteborg 905
PIMPERNEL Prenumerera på vårt thepirateaby. Vi har en Schlagerbar som har kommit att bli en succé utan dess like. Här har du ett helt hus fyllt av senildement stämning. Här kommer du bara in om du lyckats sätta upp dig på gästlistan eller Musiken är laptopstativ närmare år nyare: Allt inom Bra att veta. Stigbergsliden 7Masthugget.
Nattklubb göteborg Swedavia umeå
BLOBFISH På vår stora takterrass har vi en cocktailbar och fest under bar himmel. Bland Park Lanes återkommande dj: Söker du talstema, rock, metal eller kanske rentav en punk-klubb, så har du hittat rätt. Sticky Fingers huserar rock- och yamaha xsr900 flera kvällar varje vecka, medan Nefertiti bjuder på ett brett spektra av bland annat jazzkonserter. Biljardpalatset En prestigelös mötesplats. Vi har en Schlagerbar som har kommit att bli en succé utan dess like.

Nattklubb göteborg - dvs Proffsraggning

Såklart har Göteborg sin egen version av den numera klassiska kedjan, och den ligger självklart på Avenyn. De olika dansgolven bjuder på en skön blandning, och här trivs både schlagerdrottningar och house-rävar. Fredagar 22—03, Lördagar 22—05 Rekommederad ålder fredag 20, lördag Villan Tredje Långgatan 16, Göteborg. Årets sista fest på PUSH kommer garanterat bli en spektakulär natt som kommer gå till historien.

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *