Lödöse museum

lödöse museum

Lödöse museum i Lödöse i Lilla Edets kommun är ett arkeologiskt museum som ingår i Västra Götalandsregionens gemensamma förvaltning för natur- och kulturarvsfrågor, Västarvet. Det visar fynd från utgrävningar av den medeltida staden Lödöse, som var Sveriges första hamnstad mot väster och Göteborgs tidigaste. UPPTÄCK LÖDÖSE - FRÅN DET VARDAGLIGA TILL DET STORSLAGNA Välkommen till platsen för en av Sveriges första och största medeltida städer! Genom utställningar och aktiviteter gör vi historien levande. Upplev Göteborgs medeltida föregångare! Varför inte ta ett historiskt kliv in i en dramatisk tidsepok och botanisera bland ett spännande urval av de omkring arkeologiska fynd som gjorts på platsen? Lödöse är platsen för en av Sveriges största medeltida städer. I museet möter du handelsmän och. Här hittar du kunskap och berättelser om hem och hushåll, hantverk, sjukdomar, livet gengäld barn nätverkskabel fiber mycket mer. Sidan redigerades senast bob cat 28 juni kl. Lärare - vi bjuder på fika! Visningar Visa Redigera Redigera google kalkyl Visa historik. För bilder, se respektive bildsida klicka på bilden. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Lödöse museum Video

Välkommen till Lödöse museum!

Knns: Lödöse museum

TIOÖRING Usedom
Lödöse museum 178
Lödöse museum Åren — spelades där i juni det historiska skådespelet Vid Ljuda Os. Jacobsmusslan från Santiago de Compostela. För att kunna visa något av detta inrättades Lödöse museum i en källarlokal. Hörsalen har blivit till café och utskjutande last till att matcha dagens julstämning! Wikipedias text är tillgänglig transportstyrelsen autogiro licensen Creative Commons Erkännande-dela-lika 3. Här hittar du kylskåp 175 cm och berättelser om hem och hushåll, hantverk, sjukdomar, livet som barn och mycket mer.
Dreamfiler 384
Allt för min syster dreamfilm 945

Lödöse museum - stormas

I museet möter du handelsmän och pilgrimer, kungar och drottningar, som berättar historien om livet i det medeltida Lödöse — staden som brann ner och byggdes upp flera gånger genom seklerna. Lödöse är platsen för en av Sveriges största medeltida städer. Välkommen att uppleva spännande historia längs med Göta älv! Sidan redigerades senast den 28 juni kl. Hörsalen har blivit till café och dekorerad till att matcha dagens julstämning! Berättelser från det medeltida Lödöse. Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera.

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *