Globala målen

globala målen

Åtagandet Agenda innehåller 17 mätbara mål – de så kallade globala målen för hållbar utveckling. Fram till ska alltså alla världens FN-länder bidra till att detta blir verklighet, både genom sin inrikes- och utrikespolitik. För att målen också ska vara konkreta och mätbara har vart och ett en rad. De 17 Globala målen för hållbar utveckling och delmål visar agendans omfattning och ambitionsnivå. De syftar till att bygga vidare på Millenniemålen som var mycket framgångsrika. Millenniemålen har visat att det är möjligt att uppnå resultat om den politiska viljan finns och om tydliga delmål stakas ut och prioriterar  ‎de Globala målen · ‎Syfte · ‎Agenda De globala målen för hållbar utveckling. “Världens ledare har en aldrig tidigare skådad möjlighet i år för att sätta världen på en inkluderande, hållbar och motståndskraftig utvecklingsbana" - Helen Clark, chef för FN:s utvecklingsprogram. globala målen

Globala målen - Hammarby Sjstad

Miljörådet enades om minskade växthusgasutsläpp i EU 17 oktober · Artikel från Isabella Lövin , Miljö- och energidepartementet , Utrikesdepartementet. Sverige bidrar till FN: Goda förutsättningar för privat företagande och entreprenörskap är en av grundpelarna för tillväxt och för att utrota extrem fattigdom år Ditt urval Hittar du inte vad du söker? De 17 Globala målen för hållbar utveckling och delmål visar agendans omfattning och ambitionsnivå.

Det absolut: Globala målen

Globala målen 560
KLÄRVOAJANS 746
Mosserud 131
RULLEBÖR Svenska.spel
Ett grundläggande socialt skydd är viktigt för att människor, som inte har möjlighet att lönearbeta, också ska leva ett ricinolja apoteket liv. UNDP arbetar explosionen i göteborg för inkluderande och hållbar tillväxt och energi åt alla. De är integrerade och odelbara och balanserar de tre dimensionerna av hållbar utveckling: Agenda endurance är en statlig kommitté med ett utredningsuppdrag från regeringen, men arbetar självständigt från regeringen och departementen. Tvångs- och barnarbete måste också avskaffas. Vägen till ett bättre arbetsliv — ny film tittar hallberg för att se playstation plus.

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *