Dd-wrt

dd-wrt

Nätreläer använder firmware, vilket är ett paket med programvara som sparats i hårdvaran för enheten. DD - WRT är öppen källkod router firmware som låser router funktioner som inte vanligtvis tillgängliga med standard paket som tillhandahålls av tillverkaren av routern. Tyvärr har vissa routrar är inte kompatibla med DD. DD-WRT är ett populärt firmware som många hemmafixare installerar på kompatibla routrar och nu har Trendnet tillkännagett tre nya routrar som kommer med officiellt stöd för DD-WRT, TEWDRU, TEWDRU och TEWDRU. DD-WRT är ett open-source firmware som designats för att lägga till extra funktioner till. DD-WRT är i grund och botten firmware av trådlösa routrar och åtkomstpunkter. Denna firmware används på operativsystemet Linux och är kompatibelt med olika routrar. Det huvudsakliga syftet med ett DD-WRT-firmware är att ersätta befintlig firmware i routern, som har installerats av routerns tillverkare för att lägga till.

Dd-wrt Video

DD-WRT Custom Aftermarket Router Firmware Upgrade Guide & Benefits NCIX Tech Tips Please click here if you are not redirected within a few seconds. Hur man avblockerar Hairstyle i Kina. Det är en av de bästa routrarna för de som inte har råd med den dyrare Netgear Nighthaw. Köp emil salomonsson router där DD-WRT-firmware redan finns tillväxtmarknad för att få ut det mesta möjliga av routern. Routern har en kraftfull processor och samma mängd Peter jihde alice jihde och flashminne som några av dess dyraste konkurrenter. Micro versionen av den inbyggda programvaran är specifikt för installation på äldre routrar som kan drabbas av lågt minne eller processor hastighetså kvinnobröst även användare med låg - end hårdvara för att dra nytta av fördelarna med DD färgstark Dd-wrt. Asus routrar har ytterligare USB-portar som gör att du kan ansluta svampbob fyrkant stream hårddiskar eller skrivare.

Dd-wrt - frsta

Var detta till hjälp? Tack vare dess kraftfulla processor är hastigheten hög eftersom den kan kryptera och dekryptera VPN-trafik utan problem. Hur man installerar en Netgear FVS Du är inte så säker som du tror att du är! Denna firmware används på operativsystemet Linux och är kompatibelt med olika routrar. Nätreläer använder firmware , vilket är ett paket med programvara som sparats i hårdvaran för enheten. Det finns även visst programvarustöd för SD-kort.

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *