Östra torggatan

östra torggatan

Nu ges tillfälle att köpa en mycket trevlig tvårummare belägen i ett lugnt läge mitt i centrala Karlstad. Lägenheten har det sista året genomgått stora renoveringar med ett nytt kök och ytskiktsrenovering. Mycket välplanerade kvadratmeter samt en takhöjd på 2,70 meter ger dig härlig rymd i samtliga rum och. Tillfälle att förvärva denna bostadsrättslokal med ett av Karlstads bästa skyltlägen samt en låg månadsavgift. Två stora skyltfönster mot östra torggatan. I lokalen finns Wc samt ett pentry. Varje spekulant visas enskilt efter överenskommelse! Ring/maila vid intresse. Tillfälle att förvärva denna bostadsrättslokal med ett av Karlstads bästa skyltlägen samt en låg månadsavgift. Två stora skyltfönster mot östra torggatan. I.

Östra torggatan Video

Karlstadgrillen Billigare och bättre boende. Enhetligt snyggt golv i bruce springsteen biljetter och kök och väggarna ace wilder bröst vitmålade. Östra torggatan 9, Karlstad. På golvet vid entrén ligger ett klinkergolv som övergår till ett mörkt laminatgolv. Värdekollen Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av compaq cq58 bostad dag för dag! Integrerad kyl och frys och diskmaskin samt majorna linne, rostfri ugn och micro. Besök på Hemnet avser hemnet.

Östra torggatan - fabriker och

I anslutning till detta finns även en WC innehållandes handfat, spegel samt wc. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas. I anslutning till vardagsrummet har du en väl tilltagen balkong om ca 17 kvm, med ett soligt söderläge. Vita stora kakelplattor på väggarna och våtrumsmatta på golvet. Under de gröna innegårdarna ligger garage i två plan med parkeringsmöjligheter för såväl de boende som för besökande gäster.

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *