Öcalan

öcalan

Inlåst Öcalan styr från fängelseö. turkiets knäckfråga En lösning av kurdfrågan är den turkiska AKP-regeringens främsta prioritering efter valet. Men det blir ingen enkel seglats. Kurdiska parlamentariker, som regeringen måste göra upp med, sitter som den livstidsdömde PKK-ledaren Öcalans gisslan. I dag väntas den fängslade PKK-ledaren Abdullah Öcalan komma med ett "historiskt utspel" för att få ett slut på konflikten mellan PKK och Turkiet som pågått. TURKIET. Kurdiska rebellgruppen PKK:s fängslade ledare Abdullah Öcalan manar separatisterna att lägga ner vapnen. Han talar om ett "historiskt" steg, som k. öcalan

Öcalan - mer jmnt

Detta är en debattartikel. Den kurdiske ledaren Abdullah Öcalan. Jabar Amin, riksdagsledamot för Miljöpartiet. Visningar Visa Redigera Redigera wikitext Visa historik. Flaskpost hittade hem efter 20 år: Jobba i 44 år — sen gå i pension.

Öcalan - Prevex grundades

Han talar om ett "historiskt" steg, som kan komma att sätta punkt för det väpnade kurdiska upproret i Turkiet, rapporterar BBC. Dramatiska operationen räddade Lina Hedlunds liv - Sigrids stopp — i relationen med Samir. Uppgifter utan källhänvisning kan ifrågasättas och tas bort. Och det är bara början. PKK -ledarens fängelseskrift Kvinnans revolution ges nu ut av Rojavakommittéerna och det är tung läsning.

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *